Home arrow De Club  
Thursday 11 August 2022
Algemene informatie over VV Marine

Welkom op de officiele site van voetbalvereniging Marine. V.V.Marine is een afdeling van de personeelsvereniging van de Koninklijke Marine opgericht in 1946. Onze voetbalvereniging is gevestigd op de "Admiraliteit" op de Frederik Kazerne aan de Van der Burchlaan te 's-Gravenhage.

Voetbalvereniging Marine bestaat voor de helft uit marineleden en voor de helft uit "gastleden".  V.V. Marine speelt zijn wedstrijden aan de Oude Waalsdorperweg/ Hoek Landscheidingsweg op de garnizoensvelden achter de Alexander Kazerne.

In het seizoen 2009/2010 bestaat V.V.Marine uit 3 elftallen waarvan het eerste uitkomt in de 4e klasse KNVB, district West II,  het tweede in de reserve 8e klasse KNVB, district West II en het derde in de Veteranenklasse.

Op onze site kunt u alles terugvinden over onze vereniging, van de oprichting tot en met de standen van het huidige seizoen. Bezoekt u ook onze virtuele rondleiding eens om een goed beeld van ons complex te krijgen. Mocht u meer willen weten over onze vereniging belt u dan gerust of kom eens langs op ons mooie complex.

 
Sponsors
  • Sponsors VV Marine
  • Sponsors VV Marine
  • Sponsors VV Marine
Lid worden ?

Voetballen bij een kleine, gezellige vereniging op een unieke locatie ? Dat kan bij Voetbalvereniging Marine !

Lees meer...
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside