Home  
Monday 25 October 2021
Hoofdmenu
Home
De Club
Foto's
Sponsors
Contact
Marine 1
Marine 2
Marine 3
Diversen
Spellen
Links
Wie is Online
Statistieken
Bezoekers: 354817
Inloggen voor leden

Wachtwoord vergeten?
Uitslagen 10 april
KSD - Marine 4-2
Forum Sport 12 - Marine 2  
1-1 gest.
Sportlust'46 VE2 - Marine 3    
0-1

Lees verder voor het verslag van het 3e door Cor Gout:

Machteloos in de erogene zone

Door Cor Gout

Met de komische spelfout in de sms van oproep-keeper Bert, waarin hij meldde dat hij ons niet kon bijstaan in Woerden omdat zijn rug was geblokkeerd door ‘schimpzenuwscheten’ belandden we in een zone waar we die middag niet meer uit geraakten. In de kleedkamer ging het eerst over Fons, die ontbrak omdat hij zich voorbereidde op zijn jaarlijkse grote visexpeditie, door hem aangeduid als ‘survival’, in een wilde beek ergens in Frankrijk. Met een waterdichte broek die reikt tot aan zijn tepels pleegt hij zich in de maand mei over de modderige bedding van een stroom te bewegen tot hij, met het water aan de kin, tot stilstand komt. "En dan?" wilde een van ons weten. "Wachten tot er een vis in zijn broek zwemt?" Dat antwoord bevredigde.

Na de wedstrijd tegen Sportlust ’46 die we met 1-0 wonnen, maar zoveel kansen misten dat er tot aan het eind druk op onze ketel bleef staan, kapittelde Kas de traagheid van onze inmiddels half ontklede gelegenheidsspits Ronald: "Ik zie nu hoe dat komt: je begint al een buikje te krijgen. Pas nou maar op dat je niet nog dikker wordt want dan krijg je een erwtje tussen je benen!"

Op de terugweg naar Den Haag voerde Aziz mij in zijn auto op maximum-snelheid door weer een andere erogene zone. Vol vuur vertelde hij me de ene pikante anekdote na de andere over Japan, zijn vorige standplaats als secretaris bij de Algerijnse ambassade. Zijn verhaal over een in een taxi masturberende Japanner had mij moeten verbazen maar deed dat niet, omdat ik geleerd heb begrip te tonen voor de verschillen in zeden en gebruiken tussen culturen. Wat mij wel verbaasde was Aziz’ verhaal over bepaalde fysieke kenmerken van de Japanner die tot een geheel eigen vorm van evolutie hebben geleid. "Japanners hebben kleine piemeltjes," wist Aziz, "en daarmee penetreren ze het vrouwelijk geslachtsdeel niet of nauwelijks. Wel masseren de kleine staafjes de clitores met grote ijver, waardoor die op den duur groter worden dan de kittelaars zoals wij die kennen."

Ik duizelde even en dacht terug aan alle door ons gemiste kansen van deze middag. Niet of nauwelijks penetratie. Machteloos in de erogene zone van Sportlust. Toch te kleine piemeltjes?

 
< Vorige   Volgende >
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside