Home  
Monday 25 October 2021
Hoofdmenu
Home
De Club
Foto's
Sponsors
Contact
Marine 1
Marine 2
Marine 3
Diversen
Spellen
Links
Wie is Online
Statistieken
Bezoekers: 354806
Inloggen voor leden

Wachtwoord vergeten?
Lagere elftallen toernooi 2010

De hele week is er mail correspondentie geweest tussen de aanvoeder van Sc Woezik en de toernooi commissie. "Zijn de slaapplaatsen geregeld", "is er genoeg te eten", "werkt het grote scherm voor de finale" enz. enz.
De deelnemers keken er net zo naar uit als de toernooi commissie zelf.
Zaterdag 22 mei, ondanks de late afmelding en de inspanningen om nog een elftal te charteren ontkwamen we er niet aan op laatste moment nog een aangepast programma rond te sturen aan alle deelnemers. Voor Ras maakte dit niet veel uit want zij hanteerden het programma van vorig jaar en kwamen 2 uur voor aanvang al om koffie smeken terwijl de voorbereidingen nog in volle gang waren.
Als openingswedstrijd stond er al direct een topper op het programma :
Marine II v Marine III deze wedstrijd pakte goed uit voor het 2e met een (geheel terecht gegeven) penalty beloonde het 2e het goede spel en maakte de vele  niet verzilverde kansen goed eindstand 2-1
De rest van de wedstrijden verliep wisselvallig voor het 2e  hetgeen resulteerde in een  4e plaats van de 7 deelnemende teams wat op zich geen slecht eindresultaat is.
Wat veel belangrijker voor ons was.. was het verdere verloop van het toernooi.
Het weer werkte mee en met grote inspanning van onze (vaste)  vrijwilligers i.s.m.  met een (te kleine) aanvulling hebben zij ervoor gezorgd dat alle teams wederom een te gekke dag hebben gehad op het marine oort!. VV Marine mag op zoek naar een nieuwe wissel bokaal want voor de 3e keer op rij wist  de SC Woezik het toernooi  te winnen en dat betekent dat zij de bokaal in hun trofee├źn kast mogen bijplaatsen.
Sc Woezik heeft na hun eigen finale de CL  finale in onze kantine gekeken en na het eindsignaal vertrokken zij vergezeld door 2 mariniers de haagse binnenstad in.
Hoe die avond verlopen is... blijft tussen SC Woezik en die 2 mariniers
Het toernooi was volgens velen dit jaar weer een groot succes! Maar dat was niet mogelijk geweest zonder de harde kern vrijwilligers! Namens de toernooi commissie DANK & HULDE!!

 
< Vorige   Volgende >
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside