Home  
Monday 25 October 2021
Hoofdmenu
Home
De Club
Foto's
Sponsors
Contact
Marine 1
Marine 2
Marine 3
Diversen
Spellen
Links
Wie is Online
Statistieken
Bezoekers: 354821
Inloggen voor leden

Wachtwoord vergeten?
Marine wint Juventas toernooi net niet

Een combinatieelftal van Marine deed zondag mee aan het toernooi bij Juventas. Met een paar spelers die nog dronken in het veld stonden en twee invallers van Juventas werd de eerste wedstrijd tegen PGS moeizaam gewonnen door een afstandsschot van Ewan. Ronald liet in de spits zien waarom we hem graag met keepershandschoenen zien, door de mooiste kansen te missen.

De tweede poulewedstrijd tegen Juventas 2 leek een eenvoudige overwinning op te leveren toen Marine door doelpunten van Totti al vrij snel op een 2-0 voorsprong kwam, maar door een penalty en een mooie lob kwam Juventas toch nog gelijk. De laatste wedstrijd in de poule, tegen Laakkwartier, was Marine effectiever. Totti en een invaller van Juventas zorgden voor een 2-0 voorsprong. Laakkwartier scoorde nog wel de 2-1, maar een prachtig afstandsschot vanaf de zijlijn over de keeper van Ronald besliste de wedstrijd.

De finale werd gespeeld tegen Juventas 1. Juventas combineerde iets beter, kwam ook op 1-0, maar Marine wist nog gelijk te maken door Totti uit een voorzet van Ronald. In de strafschoppenserie wilde Ronald zich niet vies maken, misten Richard en Dimitri, en ging de grootste beker dus net aan Marine voorbij. Het was een gezellig toernooi, zeker voor herhaling vatbaar.

 
< Vorige   Volgende >
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside