Home  
Monday 25 October 2021
Hoofdmenu
Home
De Club
Foto's
Sponsors
Contact
Marine 1
Marine 2
Marine 3
Diversen
Spellen
Links
Wie is Online
Statistieken
Bezoekers: 354782
Inloggen voor leden

Wachtwoord vergeten?
Mededeling van de leider van het tweede

Spelers  van Marine II, afgelopen woensdag had ik gevraagd en donderdag op de Marine site als extra info geschreven gaarne zaterdag aanwezig zijn om 09.45 uur. Nu kwamen er mensen om verschillende tijden binnen wandelen. Dit kan je niet maken tegen over je teamgenoten.

Het kan niet zo zijn dat er nog spelers moet omkleden, als de rest  met de warming up bezig is. Hierdoor moest ik nood gedwongen weer de opstelling veranderen.

Als je later komt laat het dan ff weten. Dadelijk als de competitie begint en we  hebben genoeg man begint diegene die te laat komt(uitgezonderd die met een goede reden of vooraf gemeld) op de bank.

Ik kan dat niet maken tegenover  diegene die wel op tijd komen.

En nog een huishoudelijke mededeling, na de wedstrijd heb ik op het veld diverse spullen moeten opruimen, netje met drie ballen, een grensrechtervlag die ergens op de grond lag, een cornervlag die tegen het hek was gezet, een waterzak die ergens neer was gezet. We voetballen met ze allen en we ruimen ook op met ze allen.  Ik haal een kratje voor het team en ik moet flesjes opruimen die tussen het materiaal liggen waar men de kantine aan het opknappen zijn. Het kan niet zo zijn dat diegene die onze kantine mooi aan maken zijn ook nog onze rotzooi moet opruimen toch!. Tevens is iedereen weg en ik ben onze kleedkamer aan het aandweilen. Nogmaals we spelen met ze allen, we
lappen met ze allen en ruimen op met ze allen, en dan ook iedereen.
Niemand uitgezonderd. Maak er een leuk seizoen van met ze allen en niemand uitgezonderd. Want we hebben straks echt waar een leuk team.

Ps. de reden van het lappen is, dat men na de wedstrijd iets te drinken heeft en dat Jantje Buis de kleding laat wassen zodat je die week erop weer in een schoon shirt speelt.

Met vriendelijke groet,Mike de Wit en Janbo Buis.

 
< Vorige   Volgende >
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside