Home  
Monday 25 October 2021
Hoofdmenu
Home
De Club
Foto's
Sponsors
Contact
Marine 1
Marine 2
Marine 3
Diversen
Spellen
Links
Wie is Online
Statistieken
Bezoekers: 354792
Inloggen voor leden

Wachtwoord vergeten?
Marine 2 in thriller voorbij Leidse Boys !

Marine 2 won in een ware bekerthriller van Leidse Boys. Na een 0-3 ruststand, en een 0-4 achterstand vlak na rust, wist Marine uiteindelijk nog met 5-4 te winnen, door doelpunten van Maarten, Jeffrey en JoJo (3).

Marine 1 verloor van VVSB met 0-2.

Lees verder voor het verslag van het 2e door Mike.

Verslag Marine II - Leidse Boys

Door Mike

Na een teleurstellende oefenwedstrijd vorige week tegen Die Haghe, stond zaterdag 28 augustus 2010 de eerste beker wedstrijd van seizoen 2010- 2011 voor marine II op het programma.
Ondanks het vroege tijdstip was bijna iedereen aanwezig om 10.00 uur,  behalve Loek die het nog  nodig vond om de leider om 05.00 uur een sms'je te sturen en hij had zoveel gezopen dat die met een kater in  goal stond. (Loek alleen bij het 1e heeft men een medicijnen koffer, aspirine moet je zelf meenemen bij het 2e we hebben alleen de waterzak).

Na lang vergaderen tussen Janbo Buis en mijzelf Mo, besloten we met de volgende opstelling te beginnen. Loek(keeper) Stef(rechtsback) Janbo(laatste man) John(voorstopper) Dimi (linksback) Ivo(rechtshalf) Totti(mid mid) Maarten (linkshalf) Jojo (rechtsbuiten) Jeffrey(spits) en Jerry (linksbuiten). Ditmaal begonnen op de bank Andy en Arjan. 
Zoals vorige week begon Marine sterk aan de wedstrijd, genoeg kansen maar geen goals. De eerste tegengoal kwam voort uit een te makkelijk gegeven vrije trap door de scheidsrechter Andre, die verder een uitstekende wedstrijd floot. De andere goals werden door richting veranderd waardoor Loek steeds op zijn verkeerde been stond.(kon ook de drank zijn van de vorige dag of waren het ditewigjes).

In de rust werd er dan ook gezegd blijf voetballen de goals komen er wel en dat gebeurde ook. Na tactisch in grijpen van de leider en de aanvoerder werd er in de tweede helft een 0-4 achterstand omgezet in een 5-4 overwinning. De doelpunten makers waren dit maal JoJo 3x,  Maarten en Jeffrey beide 1 keer. Ik moet iedereen een compliment geven dat ze erin zijn blijven geloven we waren sterker dan de Leidse Boys dat was ook in de tweede helft te zien. Dit was echt top echt waar.

1 ding is zeker Marine II wint de Beker (of is dat te positief)

 
< Vorige   Volgende >
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside