Home  
Monday 25 October 2021
Hoofdmenu
Home
De Club
Foto's
Sponsors
Contact
Marine 1
Marine 2
Marine 3
Diversen
Spellen
Links
Wie is Online
Statistieken
Bezoekers: 354798
Inloggen voor leden

Wachtwoord vergeten?
Marine 3 verspeelt 4-1 voorsprong

In de eerste bekerwedstrijd van Marine 3 werd met 5-5 gelijkgespeeld tegen SEP 1. JoJo werd man van de wedstrijd met liefst 4 doelpunten en een assist.

Marine, een combinatie van het 2e en 3e van vorig jaar, speelde tegen een zeer jeugdige tegenstander. Volgens Maup stond de fietsenstalling vol fietsen met hoge vlaggetjes van Hello Kitty. Marine was niet echt verjongd, maar Jamie was terug van weggeweest in het doel en JoJo stond voorin. Ondanks liefst 9 afwezigen, stond Marine toch met 14 spelers in de kleedkamer. Kas, Allie en Danny werden gespaard voor de 2e helft.

Marine kwam, na een onwennig begin, uiteindelijk op voorsprong. JoJo werd aan de rechterkant weggestuurd, speelde zijn man uit en gaf een prachtige voorzet op Willem, die de keeper koppend kansloos liet. Al vrij snel kwam SEP gelijk, na een foutje in de verdediging. Daarna liet Marine het voorin aan JoJo over. Toch lekker zo'n spits, die ervoor zorgde dat Marine met een 3-1 voorsprong kon gaan rusten. Een voorzet van hem werd door Willem nog in de handen van de keeper gekopt. Vooral de laatste 20 minuten van de eerste helft speelde Marine bij vlagen heel goed. Jamie liet zien het keepen nog niet verleerd te zijn, en redde Marine een paar keer met prachtige reflexen. In de rust werden Harry, Cor en Martin vervangen door Kas, Danny en Manuel.

Niets aan de hand, zou je zeggen, zeker niet toen Marine vlak na rust, opnieuw door JoJo, via een afstandsschot op 4-1 kwam. Een aantal spelers geloofde het wel, of zat er doorheen, in ieder geval werd er niet meer genoeg gelopen. Met het vervangen van Cor en Martin bleek er toch aan loopvermogen ingeboet te zijn..... De jonge tegenstanders bleven wel lopen, en Marine werd vooral op het middenveld overlopen. Zo kwamen ze al snel op 4-2, 4-3 en zelfs 4-4, waarbij ze zonder lastig gevallen te worden zo door konden lopen. Een mooie actie van, jawel, JoJo, bracht Marine vlak voor tijd op 5-4 en normaal gesproken de overwinning.

De Benjamin van het elftal, Jamie, had toch iets te weinig getraind en teveel uitgelopen, en kreeg bij een goede redding kramp in beide kuiten. Hij kon niet meer verder en werd in het doel vervangen door Ewan. Martin kwam er weer in voor Kas, en Marine leek de wedstrijd de laatste paar minuten nog over de streep te trekken. Een afstandsschot recht op Ewan ging helaas op een wat lullige manier het doel in, en doordat een schot van Allie vlak voor het fluitsignaal van de weer uitstekend leidende Andre recht op de keeper afging werd de wedstrijd op een 5-5 gelijkspel afgesloten.

Misschien over de hele wedstrijd wel terecht, maar na een 4-1 voorsprong toch een beetje jammer. Omdat ook de andere wedstrijd in een gelijkspel eindigde, is in deze bekerpoule nog niets beslist. Zaterdag speelt Marine 3 tegen Deltasport de 2e bekerwedstrijd.

 
< Vorige   Volgende >
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside